En dröm i uppfyllelse..

Hej! Idag efter jobb åkte jag till Netto för att panta lite flaskor, och givetvis tar man ju en snabb titt på fyndhyllorna! Och där på en gavel i en stor låda var den, en dröm som jag haft i många år men då de ofta kostar en del har jag aldrig blivit klar till att köpa en. Men priset var endast 299 kr och kroppen var täckt utav ett rosenmönster vilket bara det är ett tecken! Sambon tyckte "vad ska du ha den till" och jag tvekade och tänka ja ingen aning egentligen. Men när jag gått förbi och det är vår tur i kön då säger jag snabbt " jag vill ha den" och springer snabbt som attan och hämtar den till kassan. Och nu står den här hemma i all sin prakt och känslan av att äntligen fått något man velat ha så länge är så underbar, även om jag inte riktigt vet vad den ska vara bra till haha ;) Men ni vet vad jag menar va??


Hundar och katter..

Hej! Anledningen till att jag inte bloggat på ett tag är nämligen att denna veckan är jag och min sambo hund, katt och husvakter. Vi har tre border collies, två katter och ett hus att ta hand om, det tar sin tid :) Idag är jag ledig och solen skiner!!! Just nu befinner jag mig i solstolen vid poolen, ja där finns en sådan också men den är jääääätte kall ;) På lördag är det loppis på mitt jobb, tyvärr jobbar jag men jag tänker minsann ta en runda på lunchen för inte tänker jag missa en massa fynd. Jag uppdaterar till helgen om jag får med mig något hem. Njut utav solen ni med! Kram


Sommarbilder!

Tänkte visa lite bilder ifrån sommarens äventyr hittils, jag har bl.a besökt den vackra och mysiga staden Helsingør i Danmark. Katten har också fått gå på äventyr i trädgården, hon är innekatt så kopplet var på men lika skoj hade hon för det :) I morgon är jag ledig, men jag har en 54 timmars arbetsvecka denna vecka så jag hade behövt sova lite. Men hyresvärden ringde och tydligen ska vi släppa in arbetare i lägenheten kl 07!! Toppen, just my luck :(


Pigtittaren målad :)

Nu ska jag visa hur pigtittaren jag fyndade för 15 kr blev efter ommålningen. Jag tycker den blev så mycket finare och nu passar den utmärkt in i sovrummet :) Vad tycker ni??


Dålig uppdatering!

Hej!
 
Jag har ju som ni märkt inte uppdaterat på ett tag, anledningen är inte att jag inte varit på loppis utan att jag jobbat 190 timmar i juni, så tiden har inte räckt till helt enkelt. :) 

Men nu är jag lite ledig i helgen så därför ska jag givetvis passa på att uppdatera er om alla mina nya loppisfynd som jag inte visat er än. 
 
Nu under sommaren hittar man ju masor utav loppisskyltar utmed vägkanterna, och jag har hittat till en hel del små byaloppisar med massvis utav fynd! Öven om solen inte har varit med varje gång så har regnet inte stoppat mig en sekund även om det har blivit en del våta kläder och kassar :) 
 
Här kommer några fynd:
 
 En ny blå vas ifrån West Germany Bay 10 kr.
 
   En söt liten ljusstake för en femma. 
 
En 10 cm hög Rosa Ljung uggla för en 20:a 
 
Den gamla bordsdekaorations spgeln blommorna står på fick jag gratis på en loppis för ett tag sedan! Sånt gillas, blommorna jag fick utav sambon gillas dock ännu mer!
 
 
 En bild ifrån Skånes många byaloppisar. 
 
 Jag köpte en skål med rosor för en femma, och köpte två tvålar för 10 kr på TGR och packade in i presentpapper. Det ska packas in fler senare men var tvungen till att se om det var fint först :) 
 
Jag har också hunnit med att måla den lilla pigtittaren vit så det ska jag minsann visa er i nästa inlägg :) 
 
Ha en fin helg! <3 
 
 
 
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall