Midsommar!


Hej!
Eftersom min midsommar helg mest innehållit jobb så har jag inte hunnitv varken blogga eller gå på loppis. 
Men här kommer nu lite bilder som visar hur min midsommarafton såg ut, jag firade men en av mina bästa vänninor.
Även om vi skulle upp och jobba dagen efter kl 6 så var vi pigga och glada och lite sommarkänsla fick vi allt :) 
 
 
 
Hoppas ni haft en underbar midsommar! <3

Fler fynd

Ifrån gårdagen kommer här:
Liten pigtittare som ska bli vit i dagarna hade jag tänkt, 15 kr.

Lampfot i glas med en skärm som jag loppade för ett tag sedan, 5 kr!! Tyckte den passade jättebra i hallen :)

Tallrikshyllan fick också lite nya grejer som ni kan se :)


Jätteloppis :)

Idag var det dax för jätteloppis och även om det regnade lite när jag cyklade så var humöret på topp :)
När jag väl kom av cykeln så lyste solen och regnet upphörde - perfekt!!
Jag hittade en hel del grejor och några saker som jag letat efter ett tag, det är så roligt att äntligen hitta just den grejen!
Jag har letat ett tag efter en kaffekvarn men ofta är det antikhandlare som säljer dem o då går de på en hundralapp. Inte jättedyrt men jag vet att det finns billigare där ute att få tag på. Idag köpte jag en för 30 kr vilket passade mig betydligt bättre. Även om någon målat den röd för längesedan så gjorde det inget, jag var glad ändå :)
Jag hittade också några stora trådrullar från mölnycke för en femma och ett kalfat för 10 kr, där jag endast var ute efter "stången".
En liten pigtittare hittade jag med men det får komma upp bilder i morgon på den, för nu är det dax att sova. Jobb imorgon halv sju någon som vill byta?
Hoppas ni haft en bra loppislördag!
Kram


Tallrikshyllan.

Idag fick jag satt upp tallrikshyllan som jag fyndade i helgen :) Dock hade jag inga fina tallrikar att sätta upp de har ju blivit kakfat av dem ;) men jag satte upp några stycken för att kunna visa er hur det kommer se ut!
I morgon är det jätteloppis vilket förhoppningsvis innebär jättefynd, får hålla utkik efter tallrikar då!

Fynden får jag visa i morgon, ha en fin fotbollskväll heja heja :)


Klockor..

Jag är en klockoman, jag älskar klockor och har en hel del. Igår var jag i Malmö för att shoppa och då hittade jag den perfekta saken till mig själv :)
Ett klockskrin där man får plats med sju armbandsur en för varje dag. Dessutom var det på rea så jag tvekade inte en sekund, en ny klocka blev det också såklart ;)
Nu närmar sig lördagens stora loppis med stormsteg och det börjar kännas i kroppen :) wiie kan knappt vänta!!

Kram på er!


Äntligen!!!

Hej! Var på en jätteloppis innan jobb idag med min familj. Eller ja, jag sprang till loppisen medan dem fikade och sedan tog en halv runda efter att jag varit vid bilen tre gånger och lämnat grejer ;) Jag är verkligen den enda i min familj som är totalt loppisgalen, det är rätt tråkigt ibland!
Men det jag ville komma till var att idag hittade jag ÄNTLIGEN min vita tallrikshylla :) Jag har varit på jakt länge men den billigaste jag hittade kostade 400 kr och det är minsann inget loppispris. Men idag stod den och glimmade i solen och jag kände hjärtat banka när jag frågade om priset. 50 kr!!!! Jag var så lycklig :D jag hittade även en fin bricka i silver för 20 kr, 4 fönsterskydd så att katten inte kan hoppa ut genom fönsterna för 20 kr. I en fem kronors låda hittade jag en glasburk och ett par små ljusstaker för 5 kr tsm.

Allt som allt en lyckad dag :) nästa lördag är det stans största loppis och jag kommer vara där prick kl åtta för att fynda! Kan knappt vänta!!


Loppis fyndat!!

Innan jobb hann jag minsann gå på tre loppisar så underbart :) solen sken och jag hittade några riktigt efterlängtade fynd!!
Först ut var fyra stycken cocktailglas med svart fot som jag hade fyra av redan innan. Jag har stört mig på att jag bara hade fyra eftersom man ofta är fler under tjejkvällarna ;) Eftersom de andra var en gåva ifrån en second hand affär trodde jag inte att jag skulle hitta fler, men idag stod dem där och glänste. Även priset glänste då jag gav 1 kr stycket!!!!!
Sedan hittade jag kannan till kosmos serien som jag samlar på - yaaay! Gav 40 kr helt ok då de kostar 75 kr på erikshjälpen :)

Hoppas er lördag gav lika många fina fynd :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3321446/images/2012/pic_206004055.jpg" class="image">


Firande av födelsedag!

I går på nationaldagen fyllde min kära pappa år, detta firades med god mat och massor utav sötsaker som mamma bakat. Min mamma är jätteduktig på all sorts matlagning tyvärr har det väl inte gått i arv helt om man så säger ;)

Jag bjuder på några bilder på kakbordet som var fyllt utav godsaker - enjoy!

Förresten visst finns det inget som säger sommar så mycket som jordgubbar och jordgubbstårta!?


Syrener i massor..

Syrenerna blommar för fullt och deras doft sprider sig in till mitt kök, det doftar sommar!! Tyvärr är det inget sommarväder vilket inte får en att brista ut i hurrarop men det kommer väl snart hoppas jag :)

Jag har plockat in massvis med syrener att ha i lägenheten men de vissnar så fort! Men hittade en massa tips häromdagen så därför bjuder jag på en bild med lite tips om hur man förlänger doften av sommar. Kram på er!


På väg..

Även om jag inte fick någon loppishelg denna veckan så hann jag iaf ta några härliga bilder på väg till jobb :)
Det finns ängar, hästar, hav och ett litet vattenfall vad mer kan man önska när man cyklar mot jobb på morgonkvisten? Jag älskar det!


I regn och rusk

Att det ösregnar och haglar i juni får en verkligen att må dåligt! Var tog solen och värmen vägen??
Dessutom blir det ingen loppis i helgen då jobb står på schemat, trist men sant.

Hoppas er helg blir bättre och fylld med fina fynd! :)

Visar er den fina rosenklockan till köket som jag köpte på netto i veckan, 29 kr ett bra fynd tycker jag!!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall