London

Hej, efter tre underbara dagar i London är jag nu hemma igen.
Ursäktar att jag därför inte bloggat något under tiden :)
Men idag är det LÖRDAG vilket i min kalender betyder LOPPIS!! 
Så jag drog upp sambon ifrån hans skönhetssömn och iväg cyklade vi till en loppis i närheten. 
Väl där så hittade jag följande:
Dessa tre ramarna fick jag för en tia, dock var det bilderna som jag föll för och inte ramarna i sig, visst var de fina?
Såg också denna kaveln som var gjord i riktig shabby chic anda och frågade vad försäljare ville ha, hon sa en tjuga och det fick hon. Men efter jag gett henne tjugan så sa hon "jag såg att du tittade lite på stolen jag säljer, om du vill ha den så bara ta den" så för en tjuga fick jag även med mig denna stolen hem mer eller mindre gratis! :D
Jag ska dock klä om sitsen när jag hittat ett bra tyg som passar, vet inte om jag ska måla stolen vit eller om jag ska låta den vara. Vad tycker ni?
Ha en fin helg!

Att sy kuddfodral..

Jag är amatörernas amatör när det komma till att sy, men eftersom soffan blev så fin så tyckte jag att några kuddar i samma tyg borde finnas i den. 
Eftersom jag ville kunna ta av och tvätta dem ifall de blev skitiga så var de tvungna till att vara avtagbara.
Jag är dock ingen sömmerska och ville inte klydda med blixtlås som inte alltd är så lätt att få till när man inte är van. 

Därför sydde jag kuddarna så här:

Framsida


Baksida
Som ni ser så gjorde jag två veck xom överlappar varandra på baksidan så att man lätt kan sticka in och ur innerkudden där :)
Blev riktigt bra faktiskt!

Modernisera möbel..

Hej!
Tänkte visa vad jag gjorde för en tid sedan när jag fick ta på en gammal kökssoffa ifrån 70-talet.
FÖRE

Och med lite tid och kärlek så blev resultatet följande:Så mycket finare! Eller vad tycker ni?

1 krona är ibland allt man behöver..

Sa ju igår att jag skulle leta bland mina bilder och se om jag kunde få fram fler loppisfynd. 
Då kom jag på att jag hittade ett jättebra fynd får bara någon vecka sedan för bara 1 krona! Det är minsann inte ofta man hittar något för en krona på loppis men jag har faktisk två saker som båda endast kostat mig 1 krona styck. 
Första fyndet är en jättefin gammal sopptallrik med rosa rosor på som min katt har fått till matskål. 
Kanske är lite synd egentligen att inte använda den som fat, men jag tyckte att på detta sättet används den och syns i köket varje dag istället för bara ibland. :)
Den finaste kattmatskålen i världen ;)
Den andra saken är en shabby chic tärning i trä som är vitmålad. Den är ca: 5*5 cm och enligt mig var den ett otroligt klipp då shabby chic designade saker ofta kostar betydligt mer än de är värda.


Tänkte att nästa gång ska ni få se lite av vad jag pysslat med under veckan :)
Ha en bra dag!

Solen skiner...

Idag skiner solen här i skåne och vi har hela 12 grader ute, det är helt underbart och det känns att våren är här på riktigt. :)
Jag tänkte jag skulle lägga in lite bilder på några av de loppisfynd jag fått med mig hem på sistone. Jag verkligen älskar att gå på loppis och jag kan verkligen längta en hel vecka innan och bara räkna ner dagarna tills det är dax att fynda, känner ni också så? 

Först tänkte jag visa er ett lite äldre fynd som jag hittade förra sommaren på en loppis här i staden.
Det är en gammal hattlåda som jag bara älskar, den fick följa med hem för bara en TIA och rymmer idag vantar, mössor och halsdukar. Underbar!
Hattlådan för en tia!
Insidan
Även om den inte är i bästa skick så spelar det ingen roll då det visar att den är flitigt använd och det är det som gör hela grejen att den är en liten bit av någons historia.
Får leta bland bilderna hemma så att jag kan få upp lite mer fynd senare, givetvis ska ni också få se lite av mina inrednings detaljer och vad jag pysslar med just nu :)
Ha en underbar dag!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall