Ytterligare kosmos...

I helgen blev det några fynd, en katt ifrån nittsjö keramik för 20kr, en ärm strykbräda för en tia, en vas o tbp ljusstakar till en servis jag har och en såssnipa till min kosmos samling för endast 15kr :)

Dessutom fyndade jag ytterligare en vintageklänning som ska sys upp, den får jag visa sen!


Klänningen..


Vintage klänning :)

Hittade en äldre klänning i helgen som varit ända ner till golvet. Dock var den upplagd en bit men för mig var den fortfarande för lång och "tantig".
Jag sydde upp den imorse och blrv grymt nöjd med resultatet :)
Dessutom passade den utmärkt ihop med kavajen jag loppade för någon helg sedan!

I påsk bär det av till mitt älskade London och jag kan knappt vänta.
Vad ska ni göra i påsk?


Glömda fynd..

Hade ju glömt att visa ett av fynden jag gjorde sist jag var på loppis, nämligen en gammal nåldyna. Jag har letat på tradera innan men tyckt de var rätt dyra så blev superglad av att hitta denna för en femma :)
Passade utmärkt i mitt lilla pysselrum <3


Helgens loppis och auktions fynd!

Här kommer bilderna på vad som följde med hem i helgen. Först var det jätteloppis i lördags där en ny nattljusstake i mässing fick följa med hem till min samling :) även en vit soppskål som jag länge velat ha och en söt liten kopp med guldtexten "fars kopp". En ny grön medicinflaska till våra stekspadar samt en söt slev med rosor på och en helt fantastisk 1 liters trälåda. Där var en hel del fynd som inte kom med på bilder så det får jag visa sedan!

På auktion blev det en ny hallspegel och en låda med vaser som jag fick gratis då ingen budade ;) det var tredje gången det hände. De två gula vaserna med flickorna på behöll jag och de andra gavs bort :)


Plugg och mer plugg..

Jag har inte uppdaterat på ett tag då jag pluggat en hel del. Innan jag börjar jobba i april tänkte jag läsa lite matte så det håller jag på med just nu.

I helgen är det både loppis o auktion vilket jag ser framemot :)

Sålänge kan ni få lite bilder på vad jag pysslat med under veckan!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall